The smart Trick of verificare serie sasiu That Nobody is Discussing

Verificăm milioane de înregistrări ale agențiilor internaționale și locale de impunere a legii ca să ne asigurăm că un vehicul n-a fost furat din nici o țară.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Situatia platii taxei de poluare se poate afla doar adresand o cerere ANAF-ului care elibereaza o adeverinta in acest sens.

podea pasager sau lângă scaun cantul ușii de pe partea șoferului colțul stânga jos al parbrizului digital camera motorului elementul din spatele roții față-dreapta capătul din față al caroseriei programșa separatoare dintre motor și cabină pragul de pe partea pasagerului elementul din spatele roții dreapta-spate

Raportul VIN eliberat în urma unei solicitări de verificare serie şasiu gratis este cea mai crucială unealtă dacă vrei să faci o investiţie bună şi să achiziţionezi maşina mult dorită.

Seria este compusa din 17 caractere si nu poate contine literele O, I sau Q, pentru a nu exista confuzii de citire. Practic unde avem impresia ca este litera "o" este de fapt cifra zero, in loc de litera "i" este de fapt cifra 1 si in loc de litera "q" este de fapt cifra zero.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Audi: în stânga părții superioare a bordului, pe peretele despărțitor dintre motor și habitaclu sau pe mecanismul central al ștergătoarelor;

S-a considerat că acest lucru nu funcționează bine, având în vedere numărul tot mai mare de vehicule și prin urmare s-a decis să se reglementeze și să se ajusteze denumirea VIN/serie sasiu la nivelul worldwide. al Normelor ISO . După introducerea normei ISO, producătorii de vehicule din piata americană s-au adaptat foarte repede la acest regular. ISO a introdus recomandări pentru aplicarea standardului VIN /serie sasiu și structura acestora, iar seria șasiu a fost folosită și în Europa. Cu toate acestea, seturile de informații conținute în acestea au fost introduse treptat. De exemplu, Volkswagen a început să codifice bucăți mai mari de informații în perioada 1995-1997, iar cifra de control a apărut în perioada 2009-2015, pentru modelele selectate din grup. Cifra de Management a VIN-ului / serie sasiu este de asemenea utilizată, deși nu la toate modelele mărcii. Pentru vehiculele europene, poate fi găsit de ex. la Audi A1. Mai jos enumerăm mărcile și modelele, împreună cu numerele lor VIN/seriile de șasiu, pentru a căror cifră de Handle este codificată:

Verificați întotdeauna seria de șasiu/numărul VIN înainte de a cumpăra un vehicul pentru a evita riscuri și pericole, cum ar fi:

Cea mai ușoară citeste mai mult comparație legată de acest număr de identificare car este aceea treatment deal with referire la CNP-ul unei persoane. Funcționalitatea celor două tipuri numerice de serie șasiu este equivalentă, iar fileără ea, atât indivizii, cât și mașinile sunt foarte dificil de identificat atunci când legea o cere.

Obțineți până la twenty% gratuit atunci când reîncărcați Acces speedy la rapoartele privind istoricul vehiculului.

Duplicatul talonului se elibereaza de catre Serviciul de Inmatriculari care a eliberat si originalul.

Numărul de identificare al mașinii incorporate chiar și o cheie de Manage pentru detectarea fraudelor, sub forma cifrei de verificare, după cum vei observa în cele ce urmează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *